Alusõlid‎ > ‎

Jojobaõli 50ml

Simmondsia chinensis

Jojobaõli ehk vedel vaha on kergesti imenduv, kuna on oma koostiselt väga sarnane inimese naharasu koostisega. Õli sisaldab mitmeid vitamiine (eriti rohkelt E vitamiini), mineraale ja rasvhappeid. Jojoba aitab nahast eemaldada liigset rasu. Õli on unikaalne, kuna see imendub nahka, tungib läbi karvanääpsude, ilma et jääks nahapinnale. See omakorda laseb nahal „hingata“.

Jojobaõli on üks tähtsamaid õlisid aroometraapilises nahahoolduses. Õli niisutab, hooldab ja kaitseb nahka, omab naturaalset päikesekaitsefaktorit  SPF 5.

Õli ei ole seespidiseks kasutamiseks. Õli sattumisel silma loputa koheselt puhta sooja veega. Soovitav on õli enne testida väiksel nahapinnal, et olla kindel  selle sobilikuses. Hoida jahedas või toatemperatuuril, kuivas ja eemal otsesest päikesevalgusest. Madalal temperatuuril võib jojobaõli muutuda häguseks, tahkeks.

INCI/Koostis:                                                              Simmondsia chinensis seed oil (jojobaõli)

HIND: 8,90€

50ml 8,90€/1000ml 178,00€



Comments